Hjemmesidens formål

   
 

 

   
 

Denne hjemmeside er en del mennesker fra forskellige steder i Danmark blevet enige om at lave, fordi vi ønsker at stoppe dyrlæge Jens Breth Hansen i hans dyrelægegerning.
Grunden hertil er, at der er alt for mange erfaringer med, at dyr enten er skadede eller døde under eller efter behandling hos dyrlægen, og andre dyrlæger har måttet ombehandle eller sågar redde dyrene bagefter.
Det har ikke været livstruende eller komplicerede behandlingsbehov, dyrene har haft. Det har f.eks. ofte været kastration og sterilisation, det har drejet sig om.

Det går igen i dyreejernes historier, at dyrene har ligget i kolde bure eller på gulvet, flere ligger og dør i deres eget blod. En del af dyrene er døde under narkosen, og det formodes, at dyrene ligger uden opsyn. Nogle af dyrene udviklede alvorlige komplikationer, der for en dels vedkommende senere medførte døden.

Når man selv står med sit døde dyr og har fået at vide af dyrlæge Jens Breth Hansen, at det er død i narkose, eller ved en fejlbehandling eller lign., bliver man dybt rystet og ved ikke, hvad man skal stille op med det.
Det bliver ikke spor bedre af, at gå derfra med dyrlæge Breth Hansens bemærkning; ”Herregud, det er jo kun en kat”.
Vi opfordrer dyreejere i hele landet, der har haft smertelige erfaringer med dyrlæge Jens Breth Hansen, til at sende deres erfaringer til os:
kontakt@stop-dyrlaege-breth-hansen.dk

Vi ønsker at samle alle de dårlige erfaringer, og få et samlet overblik og bruge det til at stoppe dyrlægens behandling af dyr, idet det efterhånden er blevet klart, at der er usædvanlig mange dårlige erfaringer, og det har stået på i mange år.